Itseni kehittämistä ja tulevaisuuden pohdintaa

Tämä vuosi (2017) kotona kahden vaippaikäisen kanssa on auttanut minua kiteyttämään ajatuksiani siitä, että haluan jatkossa tehdä monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin töitä. Juuri nyt erityisesti Inbound-markkinointi kiinnostaa.

Varsinkin viimeiset pari kuukautta olen tutkinut, pohtinut ja etsinyt tietoa. Olen kasvattanut LinkedIn-verkostoani eri alojen ammattilaisilla. Olen lukenut artikkeleita ja blogeja sekä kuunnellut podcasteja. Olen perustanut myös tämän oman sivuston, blogin ja oman domainin. Mielenkiintoista lisäpuuhaa tuli myös siitä, kun liityin aktiiviksi Mothers in Business -yhdistykseen.

Viimeisin löytöni on HubSpot Academy.

Viimeisin löytöni on HubSpot Academy, jossa osa koulutuksista on täysin ilmaisia. Tähän mennessä olen tehnyt jo Inbound-markkinoinnin sertifikaatin. Toki paljon oli tuosta jo tuttua juttua mutta uuttakin asiaa tuli, ja voinpahan nyt sanoa saaneeni sertifikaatin. Voin suositella kyllä aiheesta kiinnostuneille!

Huh, onhan tähän kaikkeen mennyt kyllä aikaa ja välillä yömyöhälle asti. Silloin tässä huushollissa toki onkin se paras rauha tehdä asioita.

Seuraava työnantajani saa minusta motivoituneen, aktiivisen ja ajan hermolla olevan markkinoinnin digiosaajan.

En siis ole vain leikkinyt legoilla, tehnyt majoja ja vaihtanut niitä vaippoja. Olen kehittänyt itseäni ja todella oppinut paljon. Seuraava työnantajani saa minusta motivoituneen, aktiivisen ja ajan hermolla olevan markkinoinnin digiosaajan.

Seuraavana vuorossa on valokuvaus. Järkkäri jo löytyy mutta aukot, valotusajat ja herkkyydet eivät vielä ole aivan hallussa. Mutta menköön tämä ensi vuoden puolelle.

Avainsanat: Itsensä kehittäminen, InBound-markkinointi, HubSpot Academy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s