Minä

Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta Polvijärveltä. Noin 15 vuotta olen jo asunut pääkaupunkiseudulla ja tällä hetkellä asun perheeni kanssa Vantaalla. Perheeseeni kuuluu mieheni ja minun lisäksi 4-vuotias tyttö ja 6-vuotias poika.

DSC_0275

Olen pohjimmiltani pieni nörtti, mutta rakastan markkinointia ja visuaalisia asioita. Digimarkkinointi on siksi minulle juuri se paras hiekkalaatikko, missä temmeltää. Työkseni teen B2B Saas -kasvumarkkinointia.

Parhaimmillani olen, kun saan ratkoa ongelmia ja suunnitella tai kehittää isoja kokonaisuuksia. Käsien heiluttelun ja suppilokaavioiden näyttämisen sijaan, teen ja saan asioita aikaan.

Olen iloinen ja innostuva, mutta jalat silti tukevasti maanpinnalla. Utelias luonteeni saa minut tutkimaan koko ajan uutta ja kehittämään työtapoja sekä itseäni.  Saan muista ihmisistä energiaa ja inspiraatiota, mutta löytyy minusta myös introvertti puoli.

Vapaa-aikani menee pitkälti perheen kanssa puuhastellessa. Henkireikäni on tanssitunti kerran viikossa, jossa voin hieman hölmöillä ja heittäytyä, mutta myös hikoilla kunnolla. Lisäksi hyvä kirja tai koukuttava sarja tempaa minut herkästi mukaansa.

Lue blogiani