Briefly in Finnish

Hei vaan ūüĎč

Olen Petra ja teen työkseni kasvumarkkinointia. Tällä hetkellä olen töissä suomalaisessa avoimen lähdekoodin tietokantapalveluita tarjoavassa yrityksessä nimeltä Aiven.

Blogissani kirjoitan enimmäkseen kaikesta siitä, mihin työelämässä törmään. Ihmisiin, ilmiöihin ja eri asioihin markkinoinnin ympärillä. Blogista löytyy aiempia kirjoituksia myös suomeksi.

Verkostoidun mielellään uusien ihmisten kanssa LinkedInin kautta. Laita kutsua ja kirjoita saateviestiin, että löysit minut täältä.

Tai laita sähköpostia: petra.lylander@gmail.com

Minä?

Olen pohjimmiltani pieni nörtti, mutta rakastan myös visuaalisia asioita Tykkään pureutua syvälle asioiden syy-seuraus-suhteisiin. Datalähtöinen markkinointi on minulle juuri se paras hiekkalaatikko, missä temmeltää. Käsien heiluttelun ja suppilokaavioiden näyttämisen sijaan, teen ja saan asioita aikaan.

Luonteeltani olen iloinen ja innostuva, mutta jalat silti tukevasti maanpinnalla. Utelias luonteeni saa minut tutkimaan koko ajan uutta ja kehitt√§m√§√§n ty√∂tapoja sek√§ itse√§ni.  Saan muista ihmisist√§ energiaa ja inspiraatiota, mutta l√∂ytyy minusta my√∂s se introvertti puoli.

Vapaa-aikani menee pitkälti perheen kanssa puuhastellessa. Perheeseeni kuuluu mieheni ja minun lisäksi 5-vuotias tyttö ja 7-vuotias poika. Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta Polvijärveltä, mutta asunut jo vajaa parikymmentä vuotta pääkaupunkiseudulla. Henkireikäni on tanssitunti kerran viikossa, jossa voin hieman hölmöillä ja heittäytyä, mutta myös hikoilla kunnolla. Talvisin hiihdän mielelläni pertsaa ja kesällä pyöräilen keskuspuistossa. Lisäksi hyvä kirja tai koukuttava sarja tempaa minut herkästi mukaansa.

Dream Big. Work hard. Stay focused and surround yourself with good people.