Briefly in Finnish

Hei vaan 👋

Olen Petra ja teen työkseni kasvumarkkinointia. TÀllÀ hetkellÀ olen töissÀ suomalaisessa avoimen lÀhdekoodin tietokantapalveluita tarjoavassa yrityksessÀ nimeltÀ Aiven.

Blogissani kirjoitan enimmÀkseen kaikesta siitÀ, mihin työelÀmÀssÀ törmÀÀn. Ihmisiin, ilmiöihin ja eri asioihin markkinoinnin ympÀrillÀ. Blogista löytyy aiempia kirjoituksia myös suomeksi.

Verkostoidun mielellÀÀn uusien ihmisten kanssa LinkedInin kautta. Laita kutsua ja kirjoita saateviestiin, ettÀ löysit minut tÀÀltÀ.

Tai laita sÀhköpostia: petra.lylander@gmail.com

MinÀ?

Olen pohjimmiltani pieni nörtti, mutta rakastan myös visuaalisia asioita TykkÀÀn pureutua syvÀlle asioiden syy-seuraus-suhteisiin. DatalÀhtöinen markkinointi on minulle juuri se paras hiekkalaatikko, missÀ temmeltÀÀ. KÀsien heiluttelun ja suppilokaavioiden nÀyttÀmisen sijaan, teen ja saan asioita aikaan.

Luonteeltani olen iloinen ja innostuva, mutta jalat silti tukevasti maanpinnalla. Utelias luonteeni saa minut tutkimaan koko ajan uutta ja kehittĂ€mÀÀn työtapoja sekĂ€ itseĂ€ni.  Saan muista ihmisistĂ€ energiaa ja inspiraatiota, mutta löytyy minusta myös se introvertti puoli.

Vapaa-aikani menee pitkÀlti perheen kanssa puuhastellessa. Perheeseeni kuuluu mieheni ja minun lisÀksi 5-vuotias tyttö ja 7-vuotias poika. Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta PolvijÀrveltÀ, mutta asunut jo vajaa parikymmentÀ vuotta pÀÀkaupunkiseudulla. HenkireikÀni on tanssitunti kerran viikossa, jossa voin hieman hölmöillÀ ja heittÀytyÀ, mutta myös hikoilla kunnolla. Talvisin hiihdÀn mielellÀni pertsaa ja kesÀllÀ pyörÀilen keskuspuistossa. LisÀksi hyvÀ kirja tai koukuttava sarja tempaa minut herkÀsti mukaansa.

Dream Big. Work hard. Stay focused and surround yourself with good people.