Aloittamisen vaikeus

Olen miettinyt oman blogin perustamista jo kauan, mutta en vain ole löytänyt sitä omaa juttua, kun en niin tosissani matkustele, kokkaa tai treenaa.

Kun aloitin hakemaan töitä loppuvuodesta 2017, niin se antoi hyvän syyn vihdoin alkaa kehittelemään omaa blogia. Olen aika tuore tekstintuottaja, jos nyt niitä omia pöytälaatikoita ei lasketa. Siksi tuntuu, että opin kirjoittamisesta nyt koko ajan lisää. Huomaan myös jo eron ihan ensimmäisiin kirjoituksiin. En voi niitä kuitenkaan poistaa tai olla koko ajan muokkaamassa, vaikka haluaisinkin. Siellähän ne muistuttavat minua kehityksestä.

Huomaan myös, että kirjoittaminen saa minua jäsentelemään asioita päässäni ja miettimään kirjoittamiani asioita tarkemmin. Välillä kyllä jopa liian tarkkaan. Tämä on minulle ihan uusi juttu ja oivallan varmasti matkan varrella vielä paljon lisää.

Luonnollisesti koko tämä WordPressin räpeltely kehittää minua ammattillisesti. Täällä voi kokeilla kaikkea kivaa. Ehkä jossain kohtaa liitän tähän sivuun myös analytiikan.

Tämä on minulle ihan valtavan iso juttu, eikä todellakaan ihan helppoa. Tämä julkisesti kirjoittaminen ja pelko mitä muut ajattelevat jne. Mutta varmasti tämä tästä ajan myötä helpottaa. Eikö niin?

Blogin aiheet

Haluan kirjoittaa aiheista, jotka minua työelämässä kiinnostavat, ihmetyttävät ja innostavat. Haluan jakaa myös omia käytännön kokemuksia ja neuvoja ja toivon, että niistä joku muu hyötyisi. Koska haen itse juuri nyt töitä, niin haluan auttaa myös muita työnhakijoita, antamalla vinkkejä itsensä kehittämiseen ja sitä kautta työnhakuun.

Otan tämän nyt tosissani, mutta todella iso pilke silmäkulmassa.

Otan tämän nyt tosissani, mutta todella iso pilke silmäkulmassa. En anna sen sisältömörön tai minkään muunkaan olkapäällä istuvan huolestujan minua pysäyttää. Minulla on tavoitteena nyt pitää tämä blogi ja kirjoittaa tänne säännöllisesti. Tämä on minulle uusi juttu ja aion ihan tosissani tässä kehittyä. Mutta ei elämä saa olla liian vakavaa.

Paljon on tekstin raakileita ja ideoita. Vielä kun löytyisi tarpeeksi aikaa. Onneksi olen jo voiton puolella, kun blogitekstejä on jo useampi. Voisin itseasiassa vaikka vuoden päästä kirjoittaa samanlaisen kirjoituksen ja katsoa missä ollaan menossa. Laitetaankin heti kalenteriin.

Palautteen otan innolla vastaan. Kestän kyllä myös kritiikin, mutta ehkä tässä alussa voisi pieni tsemppi olla enemmän paikallaan 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s