Tilin luonti HubSpot Academyyn ja sertifikaattien suorittaminen

Aloita luomalla tili HubSpot Academyn sivulla. Tiliä luodessa sinuun tulee syöttää kenttiin sähköpostiosoitteesi, yrityksen nimi ja nettisivun osoite. Jos teet tilin henkilökohtaiseen käyttöön, niin laita käyttämäsi henkilökohtainen sähköposti. Yrityksen nimeksi laitoin itse muistaakseni oman nimeni ja nettisivuksi petralylander.com. Silloin minulla ei vielä edes ollut tätä sivua.

Ilmeisesti tuolla yrityksen nimellä ja osoitteella ei kuitenkaan ole tuossa kohtaa sen suurempaa merkitystä. Toki yrityskäyttö sitten erikseen.

hubspot_academy_tilin_luonti

Tilinluonnin jälkeen kaikki onkin aika helppoa ja selkeää. Eikun kursseja suorittamaan Learning Centeriin.

Ensin on hyvä hankkia ylätason ymmärrys inboundista ja aloittaa käymällä ensin Inbound Certification -kurssi. Sen jälkeen on helpompi alkaa syventämään osaamista eri osista. Itse kävin seuraavaksi Inbound Marketing Certification -kurssin. Myöhemmin olen käynyt myös useita muita kursseja ja sertifikaatteja kuten Content Marketing ja Social Media.

Sertifikaattien suorittaminen

Sertfikaatin saamiseen vaaditaan 75% oikein eli 45/60. Minulla taisi testin tekemisen noin 40 minuuttia. Testin voin uusia 12 tunnin kuluttua.

Kysymykset tulevat yksitellen, eikä edelliseen kysymykseen voi palata. Tämä vaikeuttaa hieman testin tekemistä, kun ei voi peilata vastausta muihin tekemiinsä vastauksiin. Kysymyksiä vastatessa saa olla todella tarkkana. Kaikki kysymykset saa halutessaan sähköpostiin ja voi tarkistaa, mitkä kysymykset meni oikein ja mitkä meni väärin.

Kun saat suoritettua sertifikaatit, niin laita ne ehdottomasti LinkedIniin. Profiilisi alaosassa on Accomplisments -kohta, jonne sertifikaatit on helppo laittaa.

linkedin_accomplisments_certifications

Lue kirjoitukseni inbound markkinoinnista.

Lue vinkkini työnhakuun ja LinkedInin hyödyntämiseen.

One thought on “Tilin luonti HubSpot Academyyn ja sertifikaattien suorittaminen

Comments are closed.