Mitä me kaikki voimme oppia Antti Tuiskulta?

Antti Tuisku Hartwall Areena 5.5.2018

Sain muutama viikko sitten viestiä hyvän ystäväni mieheltä, joka halusi järjestää ystävälleni yllätyksen syntymäpäivälahjaksi. Ystäväni olikin erittäin yllättynyt, kun odotin häntä Tikkurilan juna-asemalla myöhään perjantai iltana. Lauantaina olisimme menossa ystäväporukan kanssa Antti Tuiskun stadionkiertueen viimeiselle keikalle Hartwall-areenalle.

Minua ei varsinaisesti voi Antti Tuiskun faniksi laskea, mutta toki tässä tapauksessa tärkeämpää oli ystäväni ja pelkkä hänen yllättämisensä riitti syyksi lähteä. Itse keikkaa kohtaan minulla oli siis omat ennakkoluuloni, mutta yritin olla mahdollisimman avoin ja miettiä, että varmasti hyvät bileet ainakin olisi tiedossa. Ja olihan ne.

Saisinko mä soittaa sun hanurii?

Lanne sheikkasi lähes koko keikan ajan ja istua malttoi vain rauhallisempien biisien ajan. Aivan mahtavat bileet, hienot tehosteet, koko show, koreografiat ja kaikki! Wau! Välillä korvissa vaan humisi, kun täysi Hartsu huusi ja kiljui.

En mitenkään pysty tai osaa kuvailla sitä tunnelmaa, joka keikalla oli. Oli vain pakko todeta, että hemmetin hieno keikka oli. Porukka poistui areenalta onnellisena ja iloisina, eikä edes junaan tarvinnut jonottaa. Vieläkään en Anttia fanita, mutta keikalle voin kyllä uudelleen lähteä.

Sie kelpaat just sellasena kuin oot

Keikan lopussa Antti halusi muistuttaa vielä kaikkia, että sie kelpaat just sellasena kuin oot. Kuulostaahan se vähän kornilta, mutta toisaalta se on täysin totta ja niin tärkeä viesti ihan jokaiselle meistä, olitpa sitten lapsi, teini tai aikuinen.

Jokainen meistä voi tuntea välillä olonsa riittämättömäksi. Myös minä. Esimerkiksi työelämässä. Riittääkö tämä mitä teen? Täytänkö odotukset, joita minulle on asetettu? Tarvitsemme jokainen välillä rohkaisua ja sitä, että joku uskoo meihin.

Eikä elämää saa ottaa liian vakavasti. Pitää tanssia, nauraa, hassutella ja muistaa halata läheisiään. Olla onnellinen pienistä asioista. Välillä voi sheikata lannetta Antti Tuiskun keikalla ja kirjoittaa siitä julkisesti blogiinsa. Pitää kehdata.

Kiitos siis Antti. Kiitos ystäväni. Kiitos ystäväni ihana mies, että järjestit meille kaikille tämän ikimuistoisen illan. Kiitos. Nyt muistan taas ainakin hetken sen, mikä elämässä on tärkeintä.

#yolo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s