Millainen on Hubspotin Inbound Marketing Certification -kurssi?

Hubspotin kurssit ovat yleisesti minusta hyvin mielenkiintoisia ja laadukkaita. Mutta materiaalia on paljon ja pelkkä ajatus muutaman tunnin kurssikokonaisuuden läpikäymisestä voi ymmärrettävästi ahdistaa. Minulle sertifikaatti kuitenkin toimi niin kivana porkkanana, että tämäkin kurssi tuli käytyä läpi parissa päivässä ja sertifikaattitesti heti siihen perään.

Vaikka et käyttäisi Hubspotia tai markkinoinnin automaatiota työssäsi, niin kursseista saa varmasti jokainen digimarkkinoinnin asiantuntija jotain irti. Hubspotin kurssit ovat mielenkiintoisia katsoa ja sieltä saa konkreettisia vinkkejä vaikka sosiaalisen median kanavien hyödyntämiseen.

Kurssivideoita voi mielestäni hyvin käyttää myös esimerkiksi sisäisissä koulutustilaisuuksissa tai vaikka johtoryhmälle eri asioiden perusteluun.

Mitä kurssi sisältää?

Inbound Marketing Certification sisältää seuraavat osa-alueet.

 1. Inbound Marketing Fundamentals
 2. Planning a Long-Term Content Strategy
 3. Creating a Blog Post
 4. Creating Topic Clusters and Pillar Pages
 5. Understanding Social Media Promotion
 6. Developing a Conversational Growth Strategy
 7. Understanding Conversions
 8. Creating a Conversion Optimization Strategy
 9. Understanding Lead Nurturing
 10. Aligning Your Marketing With Sales
 11. Applying a Customer Marketing Approach

Laadukkaan sisällön merkitystä ei voi liikaa korostaa ja sitä Marjorie kavereineen kyllä kursseilla tekee. Myös ostopersoonien ja ostopolun vaiheiden ymmärtäminen on tärkeää ja sitä korostetaan eri kohdissa, eikä toki syyttä. Kurssilla painoarvoa saa myös paljon konversiot ja se, mitä konversiot tarkoittavat ostopolun eri vaiheissa.

Screen Shot 2018-04-11 at 8.28.13

Kannattaa kokeilla play speedin muuttamista nopeammaksi. Esimerkiksi kuvassa olevan osion pystyi hyvin kuuntelemaan 140% nopeutuksella. Koska materiaalia on useita tunteja, niin kurssin saa näin läpi huomattavasti nopeammin.

Jos Hubspotin kurssit ovat sinulle uusi juttu, niin lue myös aiempi kirjoitukseni kursseille kirjautumisesta.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s